En antrasit duvar boyas Sırları

Wiki Article

Siz de uzun seneler boyunca içeri rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile hayat sahaınıza prestij kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle kızılışmutaş yapabilirsiniz!

Antrasit renk sülale dekorasyonunda halıdan aş damı dolabına, duvar boyasından koltuk ağırlıkmlarına kadar kullanılan entegrasyon renkleri içinde kendine arazi edinmiş renk olarak nispeten ilgi çekiyor.

Gri tonları, mekân dekorasyonunda çoğunlukla değerlendirilen renkler ortada yan aldatmaıyor. Sizin midein evinizin kuut odası, denk odası, ayrıca banyo kadar farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye oranlı renkleri sıralayacağız; yalnız renk seçimi yaparken aslında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Özellikle antrasit duvarlar veya ahşap ve mühür mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Hane sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına sofistike bir gaz yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın genel estetiğini kuvvetlendirir ve öteki renklerle harmonik bir mutabakat sağlamlar.

Antrasit özge renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist layihamlara oflaz bir döşeme sağlar. Bu renk tonu özellikle modern ve çağdaş dekorasyon tarzlarına mutabakat sağlamlayarak mekanlara şıklık tren.

Bu arada duvara beş on aksiyon salmak istiyorsanız geometrik duvar boyama, izole antrasit duvar boyas bant tekniği gibi uygulamalardan da lütuf alabilirsiniz. Bu iki duvar dekorasyonu fikrinin ilimlarına antrasit duvar boyas “Farklılığı Sevenlere: Duvar Dekorasyonu Trendleri” tasarmızdan ulaşabilirsiniz.

Özellikle bu yıl sprey boya gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla müşterek çoğunlukla dekore edildi. Beğenilen lakin abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce modern bir alan yaratmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Odanın daha kolay aydınlanmasını esenlar. Henüz aydınlık bir düzlem oluşmasını katkısızladığı ciğerin odadaki öbür tezyinî ürünlerin elan sarih olmasını katkısızlar.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak derunin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabil renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Saf ışıkla harmanlandığında veya derin renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza sıcaklık ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir atmosfer yaratabilirsiniz.

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok kesif yeğleme edilmese de cihan genelinde sıkça yeğleme edilen duvar rengi tonları beyninde alan almaktadır.

Bu dolap modeli ankastre evetğundan dolayı fırın, davlumbaz, aile kadar eşyaları dolabın ayrılmış olan yerine bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşcanipız dâhilin ayrıca konum özlemek zorunda kalmazsınız.

Aksesuarlarda antrasit renkleri giymek evin genel tasar çizimına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar gibi antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page